helgeu 2016-04-13 00:16:34

Våre samarbeidspartnere

Asker skiklubb skiskyting takker våre samarbeidspartnere for viktige bidrag i sesongen 2015-17. Et samarbeid som gir viktig fundament for drift og satsing i vår gruppe.

 

Solid Gruppen AS består i hovedsak av Solid Entreprenør AS og Solid Prosjekt AS. Entreprenøren driver med nybygg, utbygging og rehabilitering, mens Prosjekt er vår eiendomsutvikler. Begge står fritt til å være med på prosjekter hver for seg, eller sammen.

Felles for hele virksomheten er at vi legger vekt på gode holdninger, dynamisk fremdrift og kvalitativ leveranse. Vi satser hardt på effektive byggeplasser og oppnår dette bl.a. ved å produsere veggelementer ved vår prefab-fabrikk på Rolvsøy.

www.solid.no

 

 

Profier har som mål å være en ledende og ettertraktet samarbeidspartner
i utvikling av eiendommer og eiendomsprosjekter. Profier samarbeider om utvikling av markedsriktige eiendomsprosjekter over hele landet.

Profier ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie gjennomført eiendoms-prosjekter med over 600.000 m² handel/ næring og over 4.000 boliger. Profier er alltid på jakt etter nye tomter for utvikling av bolig- og næringseiendommer.

I snitt har Profier 50-60 prosjekter under utvikling og bygging, innen kategoriene bolig, kjøpesenter, handel/dagligvare og offentlig/kontor/hotell.

Profier utvikler forretningskonsepter fra idé til nøkkelferdige bygg, og vi er stolte av å kunne vise til flere byggeskikkspriser for våre prosjekter.

www.profier.no

 

 

 

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten.

Halvparten av de 7000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, omsetningen er 24 milliarder (2014), og selskapet har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

 Veidekke ASA har hovedkontor i Oslo og består av tre virksomhetsområder: Entreprenør, Eiendom og Industri. 

www.veidekke.no

 

 

 

  også El-bil!

 

Snap Drive har mer enn 20 verksteder rundt omkring i landet. Kundene våre sier vi er best på service.  I 26 år har Snap Drive hjulpet nordmenn med å få bilen på veien, gjennom små og store bilreparasjoner. Vi tilbyr verkstedtjenester med kvalitet til forhåndsavtalte priser foretatt av dyktige fagfolk. Vi setter vår ære i å gjøre deg fornøyd og legger stor vekt på høy grad av tilgjengelighet på telefon og mail.

Våre verksteder har også en fysisk beliggenhet som skal gjøre det enklere for deg å oppsøke oss.

www.snapdrive.no

 

 

 

Industrifinans har vært en ledende aktør i det norske finansmarkedet siden slutten av åttitallet.

Kapitalforvaltning, direkte investeringer og finansiell rådgivning for velstående privatpersoner, institusjoner og stiftelser har alltid vært en bærebjelke i firmaets virksomhet.

Selskapet var en pionér i det norske markedet med å utvikle investeringer innen eiendom og private equity. Selskapet utviklet seg til å bli en av Norges ledende fondsforvaltere i begynnelsen av nittitallet, og startet tidlig med aktiv forvaltning for både private og institusjoner.

Som opprinnelig er Industrifinans eiet av de ansatte. Flere av Industrifinans’ tidligere partnere er aktive i driften, og selskapet har i dag mange av bransjens aller mest erfarne og kompetente mennesker innen forvaltning og finansiell rådgivning.

Industrifinans vil fortsatt ha en aktiv og ledende rolle i videreutviklingen av det norske forvaltnings- og rådgivingsmarkedet.

www.industrifinans.no

 

 

 

Summit er norsk importør av det eksklusive klesmerket Canada Goose.

Founded in a small warehouse in Toronto almost sixty years ago, Canada Goose has grown into one of the world's leading makers of luxury apparel.

www.summit.as

 

 

 

Seeing early the need for a full functionality, professional database platform for distributed mobile solutions, Norsync has been working for over 10 years on the creation of a fully automated synchronization and filtering system - and now it's yours to access.

 

The process of groundbreaking research has been performed in close cooperation with customers to ensure ruggedness and complete real-life problem-solving. The resulting technology has been granted patent in the US, and patents are pending globally.

www.norsync.com

 

 

 

DNB er Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. 

Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr vi blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder.

Gjennom bankkontorer over hele Norge, postkontorer, post i butikk, bank i butikk, telefonbank, nettbank, apper, mobiltjenester og internasjonale kontorer er vi tilstede der kunden er.

Internasjonalt har vi en lederposisjon innen shipping, energi, fiskeri og sjømat.

www.dnb.no

 

 

Hos G-Sport Asker, i Asker sentrum, tilbyr vi et bredt utvalg innen sportsutstyr generelt. Vår servicevennlige betjening står klar til å hjelpe deg!

Vår ekspertise: Vi er en fullsortiment sportsforretning, men innen ski og sykkel, sko og tekstiler, samt innen klubbservice tilbyr vi, takket være våre dyktige medarbeidere, en kompetanse som gir deg som kunde et enda bedre servicenivå.

www.gsport.no/butikker/g-sport-asker

 

 

Driven by its purpose of safeguarding life, property and the environment, DNV GL enables organizations to advance the safety and sustainability of their business. We provide classification and technical assurance along with software and independent expert advisory services to the maritime, oil & gas and energy industries. We also provide certification services to customers across a wide range of industries. Operating in more than 100 countries, our 15,000 professionals are dedicated to helping our customers make the world safer, smarter and greener.

www.dnvgl.com

 

 

Magne Landrø AS ble til i 1965 etter at offiseren Magne Landrø fikk kompaniskap i O.Moseng & Co med Oddvar Moseng. Moseng arbeidet som salgsmann, Landrø som børsemaker.

Gjennom år med gode agenturer og jevnlige utvidelser - fra O.Moseng & Co. til Magne Landrø AS - har bedriften i generasjoner forsynt norske skyttere og jegere med våpen og alt som hører til.

Vi har gått fra å være et beskjedent børsemakeri, til å bli en av innovatørene i bransjen. Foruten å være en av landets mest tradisjonsrike våpenforhandlere, er vi i dag en ledende totalleverandør innen våpen, jakt og friluft.

I våre trivelige lokaler i sentrum av Lillestrøm, har vi både butikk, lager og verksted. 

www.landro.no

Aktiviteter

29.06.2017
3985 - Friidrettsskole uke 26 - 2017

08:30 - 15:30

Føyka

29.06.2017
Torsdagsturer hav

18:00 - 20:00

Klubbanlegget Solheim

30.06.2017
3985 - Friidrettsskole uke 26 - 2017

08:30 - 15:30

Føyka

03.07.2017
Teknikk og intervalltrening 19:00 - 20:30

19:00 - 20:30

Solheim

05.07.2017
Onsdagsrace

18:00 - 19:00

Solheim