Nyheter

Rikke Hald Andersen og broder Joakim Hald Andersen stiller i seniorklassen, mens Mathilde Hustoft og Lars Hammernes Leopold i juniorklassen.

23.09.2016
- svein433a

Vi hadde gleden av å invitere til åpning av den nye rulleskiløypa på Føyka, torsdag 1. september.
Og da så vi med en gang at dette var ett etterlangtet anlegg, i det formann Steinar Bustad klippet sperrebåndet var løypa full!

29.08.2016
- Svein Granerud

Det ble en flott Skiklubbens Dag lørdag 27. august, med strålende vær, godt besøk og god stemning på Føyka.
Litt venting på de forskjellige aktivitetene, men alle de flinke hjelperne klubbens grupper hadde på plass sørget for at alle fikk prøve seg!

29.08.2016
- Svein Granerud

Onsdag 16. august ble grovplaneringen av rulleskiløypa på Føyka ferdig. Nå gjenstår avretting av finmasser og tildekking av kanter med jord, før asfaltering første uken i september.
Du kan fortsatt kjøpe "aksjer" i løypa!

16.08.2016
- Svein Granerud

Tirsdag 14. juni ble årets Maxbo - Asker Skiklubbstipend utdelt under en sammenkomst i Store Sal på Føyka. 53 utøvere fikk stipend!

16.06.2016