Velkommen til ny O-sesong

Trening

Nytt i år er at vi starter opp med egne treninger på onsdager for dere som vil begynne med orientering og er nye i år. Første trening er 19. april. Se mer info under "Nybegynner / rekrutt".

Dere som har vært med litt kan selvfølgelig også være med på onsdagstreningene. Her blir det fart med kart, lek og moro ledet av våre ungdomstrenere Henrik, Per og Lotte.

Torsdagstreningene starter 30. mars og vi ønsker alle velkommen til en ny sesong i o-løypa. Vi vil ha et eget treningsopplegg på torsdager forskjellige steder i Asker enten sammen med resten av o-gruppa, eller bare for 8-12 gruppa. Se aktivitetsplanen, link lenger ned på siden. Det vil bli sendt ut e-post om trening mm hver uke.

I år deler vi inn i en gruppe for 11-12 år og en gruppe for 8-10 år. Vi legger opp treningene med 3 nivåer. Grønn med lette nybegynner poster (N-nivå) for de yngste, rød (C-nivå) som er litt vanskeligere for dere som har vært med en stund og er klare for H/D-10 og svart (B-nivå) for 11-12 som har løpt noen år.

Vi vil være flere voksne til stede på treningene, og vi prøver å få til at alle som ønsker får følge i skogen, men vi er også avhengig av noe foreldrehjelp spesielt til de yngste og minst erfarne.

Utstyr

Treningstøy og sko som egner seg til å løpe i skogen og som kan bli vått og gjørmete. Tights, t-skorte/superundertøy og/eller treningsdrakt er fint. Ikke gummistøvler uansett vær, det er ikke gøy å løpe med. Barna bør ha kompass. Det vil bli tilbud om å kjøpe en pakke med enkelt nybegynnerkompass eller tommelkompass og emit-brikke som brukes i o-løp gjennom klubben.

Rekruttløp

Det rekruttløp noen onsdager som dere bør være med på. Dette er egne o-løp for alle opp til 12-13 år. Her er det fri start og dere kan løpe sammen eller ha med foreldre / trener. Disse løpene går gjerne i nærområder hvor det kan være fint å prøve seg alene for første gang.

Disse løpene er også fin sprinttrening for dere som har vært med en stund.

Orienteringsløp

Vi har laget en egen liste med anbefalte o-løp der mange fra Asker vil være med. Her håper vi flest mulig vil prøve seg. Alle o-løp har klasser for både nybegynnere og erfarne løpere fra 8-80 år. For o-løpene er det forhåndspåmelding. Er du usikker på hvilken klasse/løype som passer deg eller noe annet, ta kontakt med en av trenerne.

Under "Nybegynner/Rekrutt" ligger det noen gode råd for deltagelse i o-løp for dere som er nye.

Rekrutteringsansvarlig

Sigrun Hernes Ytterbø, sigrun.ytterbo@gmail.com, 45401394 eller 66906580

8-10 (født 2009, 2008 og 2007)

Ansvarlig:                Thomas Olsen

Hjelpetrenere:          Ellen Aure Skogedal, e.skogedal@gmail.com, 93008629

Arne Fossheim, arne.fossheim@gmail.com, 91643121

Har du spørsmål ta kontakt med en av oss!

sigrun 2016-04-14 22:07:16

Aktivitetsplan