Profiltøy

• OBS: Leverandør av konkurransetøy jobber med nytt konsept for bestilling og leveranse av singlet/topp/tights - vi oppdaterer informasjon med en gang løsningen er på plass!

Vi ønsker at klubbens utøvere skal profilere både klubben og våre sponsorer på trening og stevner.
På stevner:
Alle aktive utøvere fra 10 år og oppover bør stille i konkurransedrakt. Konkurransedrakten består av singlet eller topp med Asker Skiklubb logo, samt tights eller shorts. Treningsjakke eller langermet treningsgenser kan gjerne benyttes på stevner. Ved premieutdeling skal det synes at man kommer fra Asker Skiklubb. Bruk derfor t-skjorte, singlet, topp, treningsjakke eller langermet genser under premieseremonien.

1) Overtrekksdresser selges via skiklubben sentralt med bestilling 2 ganger i året.

2) Trenings T-skjorte med Asker Skiklubb Friidrett kan kjøpes for kr 450,-
Størrelser: 142, 152, 164, XS, S, M, L, XL

3) Konkurransetøy
Panzeri Overdel(kort) for jenter kan kjøpes av klubben for kr 375,-
Vi har også lange Panzeri overdeler til jenter som kan kjøpes for kr. 475,-
Panzeri singlet for gutter kan kjøpes av klubben for kr 375,-

picture.inc.jpg

picture.inc%20%281%29.jpg

Panzeri kort tight gutter kr 375,-
Panzeri kort tight jenter kr 375,-

picture.inc%20%282%29.jpg

Panzeri knelang tight kr 475,-

picture.inc%20%283%29.jpg

Panzeri lang tight unisex kr 575,-
Størrelsene på alle Panzeri klær: 130cm, 145cm, 155cm, 165cm, 175cm, 185cm

Vi har gått bort fra ordningen med Collegegenser med klubbnavn som tidligere ble utlevert ved innmelding.