Medlemskap og påmelding til aktiviteter

Barnet må være medlem av Asker Skiklubb for å kunne delta på våre aktiviteter. Uten medlemskap er man ikke forsikret.

Slik melder du barnet inn i Asker Skiklubb:

1. Finn innloggingsfeltene i menyen til venstre (trykk på ikonet med de 3 horisontale strekene dersom du ikke ser feltene)

2. Velg "Bli medlem" nederst i skjemaet

3. Følg stegene som anvist på skjermen

Bli%20medlem%20-%20screenshot.png

Slik melder du på barnet til et spesifikt kurs:

2. Logg inn som det barnet som skal meldes på (brukernavn og passord som mottatt ved innmelding i Asker Skiklubb - se øverste avsnitt på denne siden)

3. Når du er logget inn må du finne ønsket kurs ved å velge "Min kalender" (NB: Barneidrettes kurs vil ikke være synlige i denne kalenderen før påmeldingen åpner 15. august)

Min%20kalender%20-%20screenshot.png

Kontakt Informasjonsansvarlig Solfrid Harbu for spørsmål vedr. påmelding.

Barneidretten tar forbehold om at vi må ha min 15 deltagere på kursene. De kurs som ikke når opp blir varslet på mail.

Glemt brukernavn eller passord

Hvis du vet at du har vært medlem tidligere så er du fortsatt registrert i vårt medlemssystem. Hvis du er registrert med e-post, kan du trykke på "glemt brukernavn/passord" og legge inn epostadressen du står registrert med. Hvis dette ikke virker og du ikke finner ut av innloggingen utfra informasjonen ovenfor, kontoret@asker-skiklubb.no (husk å si i fra hvilket barn det gjelder og når du evt. mener at han/hun har vært medlem).