Sjekk ut Skagahøgdi - for hytter eller leigliheter

Asker Skiklubbs sponsor Gol Fjellandsby skifter navn til SKAGAHØGDI -
Nå skyter utviklingen fart, og tomter og leiligheter selges!
Som klubbmedlem får du 15% rabatt fram til 1. mai!

2017-02-14
svein433a

Sjekk hvor flott det blir: https://vimeo.com/202969373.

Husk: Filmen er en animasjon, som viser visjonen, det kan bli justeringer.

Tilbudet står til 1.mai
Interessert? Kontakt anniken@skagahogdi.no

Asker Skiklubb selger tomt 36 - inntektene vil gå til klubbens utvikling av kunstgressbanen på Føyka.
Asker Skiklubb får ett honnorar for hver tomt som selges, etter at du eller dine bekjente har kontaktet Anniken (se over)

Her kan du laste ned Prospektet:

Mer info:

Gol Fjellandsby blir Skagahøgdi

Navnet er hentet fra toppen, når Gol Fjellandsby nå blir til Skagahøgdi.

Alpinanlegget på Gol er betydelig oppgradert de siste årene – en satsing som tar ytterligere fart i takt med den storstilte fjellutviklingen på toppen av Gol Skipark. Der, mot toppen av Skagahøgdi, vokser det frem infrastruktur av veier, ledninger og løypenett, en satsing som skal romme 180 hyttetomter, et tilsvarende antall leiligheter, servicebygg, overnattingsplasser og et skieldorado for langrenn og alpint, for lek og aktivitet sommer som vinter.

Skagahøgdi, med sin fantastiske utsikt og frie utsyn – 360 grader - over hele Hallingdal og mot Hemsedal, Valdres og Jotunheimen, utgjør det ruvende midtpunkt i den storstilte satsingen.

Nå skifter vi navn navn – fra Gol Fjellandsby til Skagahøgdi.

Med det løftes fokus på satsingen på Gol videre opp fra alpinanlegget til området på toppen, der det allerede er investert millioner, men der salget av hyttetomter og utviklingen av leiligheter starter for fullt nå i februar.

- Der Skagahøgdi ligger midt i Ski-Norge med sin fantastiske panoramautsikt, gir det oss vidsyn og perspektiv vi nå knytter direkte inn i storsatsingen på Gol, sier daglig leder Rune Klemetsdal.

For spørsmål, ta kontakt

Rune Klemetsdal                                                       Anniken Skagefoss

Daglig Leder                                                              Eier

91001626                                                                   40547704