Presisering overgangsregler

Reglement om overgang mellom lag i samme klubb (det høyere laget spiller i eliteserien/1.divisjon)
Basis reglement for lavere divisjoner punkt 2.7 og Reglement for 1.divisjon punkt 2.9 er hvor man finner reglementet som omhandler dette. Her står det følgende:
"En spiller kan uten restriksjoner gå fra et lag i en lavere divisjon til et lag i en høyere divisjon innen samme klubb. Unntak: Dette gjelder ikke i serieåpningen. Har et lag i en lavere divisjon serie- eller NM-kamp først, kan en spiller som har spilt for dette laget ikke spille første seriekamp for et lag i en høyere divisjon."

For lag i en lavere divisjon som deltar i åpningsturneringen for lavere divisjoner, så kan ikke en spiller, som har spilt her, spiller for lag i en høyere divisjon som deltar i rankingturneringen for 1.divisjon som er serieåpningen for 1.divisjon. Hele rankingturneringen anses å være første seriekamp/serieåpning.
Spilleren kan heller ikke delta for et lag i en høyere divisjon (Mizunoligaen)som spiller sin første seriekamp/serieåpning.