Resultater klubbmesterskap

Nå foreligger offisielle resultater fra klubbrennet 15. mars på Jordbru.  Det var flere enn jentene på bildet som hadde det moro - les mer nedenfor.

2017-03-16
helgeu

Klubbmesterskapet ble gjennomført onsdag 15. mars etter å ha blitt flyttet fram to uker pga vått og mildt vær.  Heldigvis har det snødd i mellomtiden og vært kaldt nok til at rennet kunne gjennomføres, men det er helt på tampen av sesongen, så mange ivrige skyskytter-foreldre tro til med spader og snøskuffer for å redde sporet på de verst utsatte stedene.  Men de virkelige heltene er jo deltakerene.   Vi skylder nok også preppegutta en stooor takk.  "Er dere gærne nok til å arrangere skirenn nå så skal vi være gærne nok til å kjøre løypemaskinen".  Tusen takk!

Ingen grunn til å nevne noen spesielt her, resultatene taler for seg - se vedlegg!