Ønsker du å bli medlem i Kajakkgruppen?
Kajakkgruppa er en del av Asker Skiklubb, et av Norges største idrettslag.
Det betyr at du i tillegg til en ”gruppeavgift” til Kajakkgruppa også må melde deg inn i Asker Skiklubb. Dette gir mange fordeler for både klubben og deg som medlem.
Som medlem i Kajakkgruppa kan du benytte deg av et spennende og variert aktivitetstilbud.

Enten du ønsker å bruke kajakkpadling som trening, konkurranse eller til turer og rekreasjon har klubben aktivitetsgrupper tilpasset dine ønsker og behov.

Klubben har også egen kajakkutleie kun for medlemmer.
Ved å betale en årlig leie vil du som medlem få fri tilgang til bruk av ulike typer kajakker – noe som
ikke minst kan være lurt før man kjøper en egen kajakk!
Har du egen kajakk kan du også søke om å få båtplass i et av klubbens flotte båthus.

Kajakkgruppa er en klubb med stor aktivitet og et unikt tilbud.
I tillegg til å være en idrettsklubb er det en sosial møteplass for mange og den er åpen for alle.

Ønsker du å bli medlem må du igjenom to trinn:

Trinn 1:

Meld deg inn i Asker Skiklubb ved å trykke på "Bli medlem" i menyen til venstre på siden, under innloggingsfeltene. Dersom denne menyen ikke er synlig, trykk på ikonet med 3 horisontale streker for å "løse ut" menyen.

Trinn 2:

Etter at du har blitt medlem av Asker Skiklubb har du fått et brukernavn og passord. Bruk dette til å logge deg inn på nettsiden ved hjelp av innloggingsfeltene til venstre. Når du har logget inn vil du se en egen meny til venstre. Trykk på "Mine medlemskap" og deretter på "grupper og lag". Her kan du melde deg inn i kajakkgruppen.