Generelt om kajakkgruppa

Det er stor variasjon på våre medlemmer Vi har plass til alle både viderekomne og nybegynnere, i alle aldersgrupper og funksjonsnivåer er representert. Noen eier sin egen kajakk, og leier båtplass i klubben. Andre leier klubbens båter.

For utleie har klubben både stødige nybegynnerbåter, og noen litt raskere båter. Vi har også båter som passer for folk med nedsatt funksjonsevne. Det er stor variasjon i aktivitetsnivået til medlemmene våre, noen trener aktivt flattvann, noen er turpadlere og noen satser på maratonpadling. Klubbens medlemmer har vist gode resultater, både nasjonalt og internasjonalt.

Man kan melde seg inn i klubben via menyen på høyre side her på hjemmesiden. Det må betales medlemsavgift til Asker skiklubb, og gruppemedlemsavgift til kajakkgruppen. I tillegg betales båtleie dersom man ønsker å benytte klubbens båter. Man kan benytte anlegges så ofte man ønsker. Vi har også et treningsrom som er forbeholdt de som padler.