Kajakkleie

Følgende alternativer for betaling for leie av klubbens kajakker gjelder:

1. For deg som er medlem av Asker skiklubb og kajakkgruppen, og som ikke har egen kajakk/båtplass: Betal kr. 770,- via nettløsningen til Asker skiklubb: ”KAJAKKLEIE”
  2. For deg som er medlem av Asker skiklubb og kajakkgruppen og som har betalt for båtplass, men som vil ha tilgang til å benytte klubbkajakkene også: Betal kr. 450,- via nettløsningen til Asker skiklubb: ”KAJAKKLEIE HAR BÅTPLASS”.
  3. For deg som er medlem av Asker skiklubb og kajakkgruppen, og bare en sjelden gang ønsker å leie en klubbkajakk: Leiepris kr. 100,- pr. tur. Legges i konvolutt merket med ditt navn, samt dato og legges i postkassen på veggen inn til herregarderoben.
  4. For deg som er medlem av Asker skiklubb og kajakkgruppen, og ønsker å ta med en venn eller familiemedlem som ikke er medlem i kajakkgruppen: Leiepris kr. 100,- pr. tur. Legges i konvolutt merket med medlemmets navn, gjestens navn, dato og legges i postkassen på veggen inn til herregarderoben.

Registrering - leietid

Ved leie av kajakk må du registrere deg i rød bok (som ligger på skriveplass mellom herre- og damegarderobe) med navn, dato, klokkeslett og båttype før du starter turen.

Husk å notere tid inn når du er tilbake.

Leietiden er 2 timer. Utover dette må det avtales med materialforvalter Rune Aaby: Telefon: 958 48 085, e-post: rune@asker-skiklubb.no

Ansvar

Den som leier kajakk skal følge klubbens sikkerhetsregler. Når et medlem har med en gjest eller lignende som beskrevet under pkt. 3 over, er det medlemmets ansvar at reglene følges.

Skader eller feil på utleiekajakkene

Hvis det er skade eller mangel på klubbkajakken du har leid, fyller du ut skadeskjema som henger i blå plastkassett på veggen i hall C og fester skadeskjemaet med tape på kajakkens akterende.

Asker, 23.09.2013

Styret

På baksiden av denne døra finner du viktig informasjon når det gjelder betaling og bruk av klubbens utleiekajakker.