Svein Granerud 2015-12-09 13:13:39

Vil du støtte Asker Skiklubb?

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge å støtte et idrettslag uten at det går utover din innsats. 5% av innsatsen gis til din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte ASKER SKIKLUBB, slik at vi kan videreutvikle våre tilbud til alle våre medlemmer og bidra til et godt nærmiljø!

Det er veldig enkelt å registrere seg:

Send SMS: Grasrotandelen 975820645 til 2020 så støtter du klubben
På nettet: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#searach=........
Hos kommisjonær: Registrer Norsk Tipping spillekortet ditt på Asker Skiklubb, org. nr. 975 820 645

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no . Her kan du følge med på hvor mye som genereres til Asker Skiklubb i grasrotstøtte. Lykke til med registreringen og heia Asker Skiklubb!
MEN: SPØR OM Å FÅ STØTTE ASKER SKIKLUBB MED GRASROTANDELEN, HVIS DU IKKE BLIR SPURT.
Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din (Asker Skiklubb) for hvert eneste spill du leverer.
Sørg for at dine spill blir registrert på Asker Skiklubb, slik at klubben i ditt hjerte står rustet til å motstå ytterligere kutt i den offentlige støtten, og at Asker Skiklubb kan fortsette sitt utrettelige arbeide for å skape glede og aktivitet, til beste for Askers befolkning