Om Asker SK Håndball

Håndballgruppen er en del av Asker Skiklubb og underlagt klubbens lover og regler. Videre er vi underlagt Asker kommune, Asker Idrettsråd, Akershus Håndballkrets og Norges Håndballforbunds lover og regler.

Vi bidrar til trygg og sunn oppvekst i lokalsamfunnet Asker

Formål med håndballgruppen

Legge forholdene til rette, og så lenge det er trener- og hallkapasitet, skal det være åpen adgang for alle fra 6 år og oppover til å delta på treninger og konkurranser.

Klubbens mål er å ha både satsning- og breddelag i håndball, og klubbens viktigste styringsdokument er klubbens sportslige rammeplan.

I strategien finner du informasjon om klubbens målsettinger. Disse styringsdokumentene finner du i KLUBBHÅNDBOKA i venstre meny.

Dersom du savner informasjon, håper vi du sender en mail til styret eller daglig leder med tips og hint.

Kontaktinformasjon til klubben og lagenes ledelse finner du i toppmenyen under "Hvem er hva"