Foreldremøte i gruppene

Påmelding neste sesong skal skje innen 30 April.

Jeg ber dere alle derfor innkalle til foreldremøte og diskutere nøye hvilke lag og hvilke nivåer på lag som skal meldes på neste sesong. Se referat fra årets første.

2017-03-24
ervste

Hei. Vi har hatt foreldremøte på G33 Risenga sykehjem. De som ikke hadde glemt høreapparatet var stemmeberettiget. 2 foreldre stilte, samt 20 elskere/elskerinner uten enerom.

Det ble flertall for å melde på G33 i ny sesong. Foreldrene vedtok at  spillere som gir seg/ikke har kunne spille noe særlig, og ikke betaler medl.avgift, tas av lista og erstattes  med nyrekruttering. Foreldrene satte krav til hyppigere møter og at deres sønn får mer spilletid.

Vi bekrefter også at vi er lojale mot klubbens strategi og ikke vil ansette foreldretrenere.

Vi er ikke fornærmet, bare bitre, som eneste seriemester, for å ikke ha blitt nevnt i årsrapporten.

Vi ønsker oss større tilskuerkapasitet i Leikvoll, inkl tilgangsrampe med kapasitet til 200 gåstoler.

Hvis vi ikke får det som vi vil, kupper vi årsmøtet. Ja til satsning på G33! Flytt penga fra barnerumpene i klubben. Vi trenger pensjon. Vi leste strategien slik at satsning på 14-16, betyr "alle over et sted mellom 14 og 16". Hvis noen er uenige i dette, mener vi at Akerhus idrettskrets må komme inn å bestemme det G33 mener er riktig.

Aker-samarbeidet må nedlegges da det har stjålet våre spillere Andreas og Fredrik. Samarbeidet er derfor en katastrofe. De to vet ikke sitt eget beste og er lurt opp i stry av Aker som bare vil ødelegge hele Asker...G33. Garantert, fordi det har vi bestemt at de gjør, helt sant!  Vi mener derfor strategien til klubben er helt feil. Dette har ikke noe med vårt lag å gjøre, selvfølgelig, bare en tilfeldig sammenblanding.

Vi vil ha eget regnskap for laget, der det  kommer tydelig frem hvor mye som tas av vår pensjon til de unge lagene. Slik kryssubsidiering har vi alle på laget... ihvertfall noen av oss...ihvertfall jeg, bestemt at vi ikke kan leve med.

Dette er ikke ment som klaging, bare fakta. Vi vedtok på foreldremøtet at dette er fakta, og da er det fakta. Vi stemte kanskje ikke, men de har sagt det til meg som oppmann, ihvertfall noen.

Morten

Sønn