Medlemskap og påmelding til aktiviteter

Barnet må være medlem av Asker Skiklubb for å kunne delta på våre aktiviteter. Uten medlemskap er man ikke forsikret.

Hvis barnet ikke er medlem kan du gå til denne siden for innmelding.  Du får da tilsendt et brukernavn og passord, som du logger deg inn med, og kan starte påmeldingen til Barneidretten. Etter at barnet er medlem, følg beskrivelsen nedenfor.

Slik melder du på barnet til et kurs:

1. Finn innloggingsfeltene i menyen til venstre (trykk på ikonet med de 3 horisontale strekene dersom du ikke ser feltene)

2. Logg inn som det barnet som skal meldes på (brukernavn og passord som mottatt ved innmelding i Asker Skiklubb - se øverste avsnitt på denne siden)

3. Når du er logget inn må du finne ønsket kurs i kalenderoversikten for å melde på barnet.

Kontakt Informasjonsansvarlig Solfrid Harbu for spørsmål vedr. påmelding.

Barneidretten tar forbehold om at vi må ha min 15 deltagere på kursene. De kurs som ikke når opp blir varslet på mail.

Glemt brukernavn eller passord

Hvis du vet at du har vært medlem tidligere så er du fortsatt registrert i vårt medlemssystem. Hvis du er registrert med e-post, kan du trykke på "glemt brukernavn/passord" og legge inn epostadressen du står registrert med. Hvis dette ikke virker og du ikke finner ut av innloggingen utfra informasjonen ovenfor, kontoret@asker-skiklubb.no (husk å si i fra hvilket barn det gjelder og når du evt. mener at han/hun har vært medlem).